Eerste indoor Athletics Champs in regio13 een succes!

19 feb 2018

Afgelopen zondag 18 februari was dan de eerste Athletics Champs indoor van regio13. AV Sprint en AV Attila hadden de handen ineen geslagen en namen de organisatie op zich van deze wedstrijd onder leiding van de regiocoördinator Mike Stout. Het was een succes: 150 pupillen werkten binnen 2 uur 5 onderdelen af. Attila was aanwezig met maar liefst 31 pupillen verdeeld over 4 teams. Een record in aantal Attila-atleten wat deelname aan indoorwedstrijd betreft super!

De jongste pupillen mochten sprinten, hordenlopen, medicinebal stoten, hurkhoogspringen en estafette lopen. De oudste pupillen mochten ook sprinten en hordenlopen, maar de medicinebal werd vervangend door een kogel en de hurkhooginstallatie werd vervangen door een hoogspringmat. Ook liepen de oudste pupillen nog een estafette. Alle pupillen waren super fanatiek en er werden ook nog persoonlijke records gevestigd. Alle uitslagen zijn te vinden op www.atletiek.nu. Aan het einde van de ochtend kregen een alle pupillen een mooie medaille als aandenken.

Het was een gezellige en sportieve wedstrijd. We kregen veel leuke reacties van de kinderen en de ouders. Uiteraard zijn er nog een paar verbeterpunten en die nemen we mee naar volgend jaar. Want die was zeker niet de laatste keer dat een indoor-AC werd georganiseerd in regio13.

De eerste outdoor-AC staat gepland tijdens de openingswedstrijd op 31 maart, waar we met alle (en alleen Attila) pupillen-trainingsgroepen aan deel zullen nemen. Verder zullen we met de Attila-pupillengeleding deelnemen op zaterdag 14 april, 19 mei, 2 juni en 30 juni aan de regio13 Athletics Champs.