Competitie-wedstrijd B-junioren

23 jun 2019

Op zondag 23 juni organiseert Attila de competitie-wedstrijd voor de B-junioren. Meer informatie treft u aan tzt aan op Atletiek.nu.

Reacties:

Karin

15 jun 2019 - 15:11:03
Het lukt me niet een atleet in te schrijven Alles valt buiten de vastgestelde periode. Kun je de vastgestelde periode uitschakelen zodat ik al mijn atleten kan inschrijven met de juiste prestaties. Alvast bedankt Karin

karin de Nijs

15 jun 2019 - 15:09:25
Ik probeer Chris Wieles in te schrijven voor de 100m met een tijd van 12.04. windmeting +3.1 Dit wordt niet geaccepteerd. De tijd is wel binnen de gestelde periode gelopen. Wat te doen?