Proeflessen

Atletiek proberen?
Volg gratis 4 proeflessen bij AV-Attila

Proeflessen
Er bestaat bij AV-Attila de mogelijkheid om 4 x een proeftraining te volgen. Deze volg je dan in de groep van je eigen leeftijdscategorie tijdens de normale trainingen.

De 4 proeflessen zijn altijd aan het begin van de maand. Deze starten voor de pupillen (geboren in 2015 t/m 2009) op de zaterdag en voor de junioren (geboren in 2008 t/m 2005) op de maandag. Voor het seizoen 2019/2020 zijn alvast de volgende data vastgesteld:

• zaterdag 2 november of maandag 4 november 2019
  • maandag 2 december en zaterdag 7 december 2019
  • maandag 6 januari en zaterdag 11 januari 2020
  • zaterdag 1 februari of maandag 3 februari 2020
  • maandag 2 maart of woensdag 4 maart 2020

Op deze manier kun je geheel vrijblijvend kennis maken met de leukste manieren van bewegen! Als je al snel mee wilt doen stuur dan een mailtje naar jeugd(at)av-attila.nl met daarin je naam en je geboortedatum. Je krijgt dan een berichtje terug met de naam van de trainer en de groep waar je bij gaat trainen. Wie zijn de trainers? Zie "Groepsindeling, trainingstijden en trainers".

Ben je na 4 proeftrainingen helemaal enthousiast en wil je lid worden?! Vul dan zo snel mogelijk het inschrijfformulier wat op de website staat in.
Als lid wordt van de club dan kun je verder mee doen aan wedstrijden waarvoor je zelf kunt kiezen en inschrijven als je zin hebt.

Klik hier voor meer informatie over contributie.