Vrijwilligersbeleid

Als iedere vereniging draait ook Attila voor een belangrijk deel op de inzet van vrijwilligers. Er zijn klussen en taken in vele soorten en maten. Het voorzitterschap van een commissie vraagt een langduriger en constantere betrokkenheid dan het incidenteel jureren van een wedstrijd. In het eerste geval kost het 2 avonden per week – in het laatste geval in het wedstrijdseizoen enkele keren een zaterdag of een zondag. Toch zijn beide werkzaamheden van vitaal belang voor de vereniging. Dat geldt ook voor het actueel houden van de website, de communicatie en de pr, de begeleiding van pupillen en junioren naar wedstrijden, de bardiensten, etc. Er zijn vele uitdagende en leuke klussen met een heel verschillend tijdsbeslag, waarbij we dankbaar gebruik maken van de uiteenlopende talenten van onze leden en hun ouders. Eenmaal per jaar organiseert Attila een feestavond voor haar vrijwilligers. Daarnaast zijn we er op gespitst dat er binnen de vereniging een klimaat is waarin mensen zich gekend, gesteund en gewaardeerd voelen.

Tijdelijk offline
Op de vacaturebank worden oproepen gedaan voor vrijwilligers.