Samen trainen voor de Tilburg Ten Miles

08 apr 2017

Goed voorbereid van start met de TTM clinics

Samen trainen voor de Tilburg Ten Miles

Wil jij gaan hardlopen maar weet je niet goed hoe te beginnen? Of heb je loopervaring en wil je doelgericht trainen in een groep? Je kunt je nu perfect voorbereiden op de Tilburg Ten Miles met de TTM clinics. Er zijn clinics ter voorbereiding op de 5 km City Run, de 10 km en de 10 EM (16,1 km). En er is niets leuker dan samen met een groep je doel bereiken! Schrijf je snel in op www.TTMclinics.nl.

Op 3 september 2017 vindt het gezelligste en grootste sportevenement van Tilburg weer plaats: de Tilburg Ten Miles. Door de unieke samenwerking tussen AV Attila, Tilburg Road Runners, Runshop Greg van Hest zijn de TTM Clinics de beste voorbereiding op Tilburgs grootste en gezelligste sportevenement: de CZ Tilburg Ten Miles.

Trainingsgroepen voor elk niveau
Iedereen die gezond is, kan meedoen met de TTM clinics. Ook als je nog nooit hebt hardgelopen, kun je meedoen. Er zijn trainingsgroepen op elk niveau! Samen trainen is leuker en stimuleert meer dan je alleen voorbereiden. Je motiveert elkaar, hebt een vast trainingsmoment en je krijgt professionele begeleiding en advies van ervaren gediplomeerde trainers.

Je kunt kiezen tussen twee trainingsdagen en -locaties: dinsdagavond om 19.30 uur in het prachtige bos van de Oude Warande in Tilburg of woensdagavond om 19.30 uur vanaf hockeyclub Were Di aan de IJsclubweg in Tilburg Zuid. De clinics starten op dinsdag 16 en woensdag 17 mei.

Pakket met veel voordelen
Voor slechts €47,50 kom je goed voorbereid aan de start van de Tilburg Ten Miles. Het pakket bestaat onder andere uit wekelijkse 17 trainingsbijeenkomsten, begeleiding en advies door ervaren en gediplomeerde trainers, trainingslogboek met schema voor overige trainingen, een speciaal TTM clinics-trainingsshirt, 10% korting op aankopen bij Runshop Greg van Hest (vanaf je inschrijving tot 1 oktober) en gratis deelname aan een testloop in augustus.

Meer informatie en inschrijven via www.ttmclinics.nl.
Bezoek ook onze Facebook pagina: www.facebook.nl/ttmclinics