Rick van Riel wint in Mol

08 nov 2018

Op 4 november heeft onze jonge clubgenoot Rick van Riel (16) de sterk bezette crosswedstrijd in Mol (België) gewonnen. Van de 57 atleten bij de junioren, bij onze zuiderburen "scholieren" genaamd, was hij duidelijk de snelste. Rick liep een gemiddelde snelheid van 19,6 km/u en was aan de finish bijna een halve minuut sneller dan de nummer twee.

Rick is het cross-seizoen dus meteen goed begonnen, dat belooft veel voor de komende maanden. Bij zijn thuiswedstrijd de Warandeloop op 25 november mag hij tot de favorieten gerekend worden.