NK senioren in Utrecht

13 jul 2017

Komende vier dagen is Utrecht het decor van het NK Senioren. Niet alleen op de mooie atletiekbaan, maar ook midden in het centrum (Vredenburg), waar het polsstokhoogspringen zal plaatsvinden. Op Vredenburg gaan we geen Attila deelnemer zien, maar wel zijn er een aantal leden actief op de baan de komende dagen.

Glenn van Hamond en Sander Hage komen in actie bij het Hinkstapspringen. Voor Sander is het geen prioriteit, want zoals we weten nam hij bij het NK Indoor van de actieve topsport. Maar het kriebelde toch voldoende om samen met Glenn van start te gaan.

Andre Faesen en Puk van Gool lopen de hele baanronde, de 400 meter. Andre gaat op zoek naar de 50 seconden grens en Puk naar de 52 seconden grens. Niels Beks staat aan de start van zowel de 100 als 200 meter en vindt dat hij wat moet rechtzetten van het NK junioren. En tenslotte zal de enige vrouwelijke Attila deelnemer, Carlijn van de Heuvel, deelnemen aan het speerwerpen.

Allemaal heel veel succes en geniet ervan. In Utrecht weten ze hoe ze wedstrijden moeten organiseren.

Door Toine van Beckhoven