twitter   facebook   rss

Sponsoren


JK Productions


Amarant Groep


Heerkens van Bavel


Interesse

Wedstrijden

24 aug: Kruikenmeerkamp

close
Loading...


Stem op atleten van Attila voor de Tilburgse sportprijzen 2018 !

06 dec 2018

Op vrijdag 14 december vindt het Tilburgs sportgala plaats. Maar liefst vier atleten van Attila zijn genomineerd voor een van de jaarprijzen, dus dat wordt spannend. Op www.tilburgssportgala.nl kun je kijken of er nog gratis toegangskaarten zijn. Inmiddels zijn de stembussen open. Stemmen kan tot 11 december via de website van het Brabants Dagblad: http://bd.nl/sportverkiezing. In elke categorie kies je een favoriet en met een druk op de ‘Stem' button bevestig je je keuze. Geen e-mail adres nodig! Wel is een keuze in elke categorie verplicht.

Wie zijn die vier genomineerde toppers van Attila en wat hebben ze dit jaar gepresteerd ?

Robin van Riel en Mattijs Mols zijn beiden genomineerd voor de "Jeugdsportstimuleringsprijs individueel Jongens". Robin is een uitzonderlijk sporttalent. Dit jaar werd hij Nederlands kampioen bij de A-junioren op de 1500 meter en haalde hij de finale op het WK voor junioren in Finland. Tijdens onze eigen T-meeting in mei verbeterde hij zijn persoonlijk record naar 3.42. Verder werd Robin dit jaar tweede tijdens het NK Cross voor junioren. Mattijs hoort al jarenlang bij de beste kogelstoters en discuswerpers van Nederland in zijn leeftijdscategorie. Dit jaar behaalde hij bij de A-junioren liefst drie Nederlandse titels, onder meer kogelstoten outdoor en kogelstoten indoor.

Tanita Hofmans is genomineerd voor "Sportvrouw". Zij behaalde de bronzen medaille bij het hoogspringen tijdens de NK indoor atletiek in februari.

Toine van Beckhoven is genomineerd voor de Masters categorie. Toine heeft dit jaar groots gepresteerd: hij werd in Spanje wereldkampioen op de 400 meter horden bij de mannen 45-50 jaar in een tijd van 57.02 seconden. Verder werd Toine dit jaar driemaal Nederlands kampioen bij de mannen 45-50 jaar: op de 200 meter, 400 meter en 400 meter horden.