Nieuws van de kledingcommissie

25 jun 2018

Er hebben zich nog geen nieuwe mensen aangemeld. Dat betekent dat de inzet van de kledingcommissie beperkt wordt tot de hoogst noodzakelijke zaken en het verder wachten is tot twee mensen zich bereid tonen te komen helpen.

In de schoolvakantie, van maandag 9 juli t/m zondag 18 augustus kan er geen kleding gekocht worden.

De kleding kan vanaf nu afgerekend worden per pin. Er wordt niet meer met incasso gewerkt. Neem dus je pinpas mee als je kleding komt kopen. Ook de borg voor de vesten kan met de pin worden betaald.

Je kunt alleen kleding kopen als je je eerst aangemeld hebt door een mail te sturen naar kledingcommissie(at)av-attila.nl. Zie ook de informatie op deze website (onder lidmaatschap / clubtenue). Zomaar bij de bare vragen of er iemand is die je kan helpen, kan dus niet meer.