Kledingcommissie

14 sep 2018

Er is weer een nieuwe kledingcommissie bestaande uit drie personen: Wendy van Lieshout, Eef van Holland en Carla Weterings.

Kleding kopen
Wil je kleding kopen, dan zijn wij iedere 1e woensdag van de maand tussen 18.30 en 19.30 uur op de baan aanwezig.

Mocht je op dat moment echt niet kunnen, stuur dan een email naar: kledingcommissie(at)av-attila.nl. Vermeld in de mail je naam, je kledingmaat, de artikelen die je graag wilt kopen en je telefoonnummer. De kledingcommissie neemt dan contact met je op om een afspraak te maken.

Je kunt de kleding met de pin betalen aan de kassa. Liever geen contante betaling.

Verkoop tijdens clubkampioenschappen 2018
Op 29 september 2018, tijdens de clubkampioenschappen 2018, zullen wij met een kraampje met Attila kleding aanwezig zijn. Als je voor het nieuwe seizoen dus nog nieuwe kleding nodig hebt, zien je we graag op die dag bij onze kraam!