11 mrt: AttilaRun

21 mei: T-Meeting

GLOW RUN en Nieuwjaarsborrel

18 dec 2017

Op zaterdag 6 januari organiseert AV Attila voor de 2e keer een GLOW-RUN. Dit mega festijn komt op een perfect moment, want zo kunnen wij je ook uitnodigen om een nieuwjaars-borrel te drinken bij en met Atilla. Schitterend en met een passende vaart het nieuwe jaar in, dat wil toch iedereen? En dat kan voor iedereen! Ja, ook voor jou!

Onder begeleiding van opzwepend muziek en uiteraard een mooie lichtshow kan er gestart worden om 19.30 uur OF om 21.00 uur. Bij Atilla, Bernard Leenestraat 48 te Tilburg.

Voor de Glow Run kan ingeschreven worden via de Facebookpagina ‘'glow Run Attila'' of op de avond zelf. Wil je meelopen dan betaal je € 5,00 en leden van Attila betalen € 2,50. Kom je alleen naar de Nieuwjaarsborrel dan betaal je natuurlijk niets.

Neem je opa of oma mee. Je buurvrouw of neefje. Het maakt niet uit. Met zijn allen maken we er een mooi feest van tijdens deze GLOW RUN.

Wij willen zorgen voor liveoptredens en passende kraampjes. Wil jij je aanmelden om een gratis optreden te geven (zang, dans of iets anders spectaculairs) of wil je een kraampje neerzetten?  Mail dan naar sun-vibe@hotmail.com.

Deze avond is op eigen risico. Er wordt geen alcohol geschonken aan mensen <18 jaar! Er kan om een legitimatiebewijs gevraagd worden. In samenwerking met Sun Vibe Events,  AV Attila en Van der eng (munten en polsbandjes).

Reacties:

Piet Vervloed

25 dec 2017 - 23:47:45
Wil graag met mijn kleindochter meedoen. Heb wel wat vraagjes. Is het op de baan. Uit de flyer begrijp ik dat jezelf je afstand mag invullen. Is dat juist bv met een c-pupilletje 600 of 1000 m. Hebben de c-pupilletjes dan s-morgens gewoon programma anders wordt het misschien wat teveel. Hoe staan jullie daar in.