Gezocht: Kandidaten voor de taak van Vertrouwenscontactpersoon

18 okt 2017

Louis Raaijmakers, samen met Tilly Cordia Vertrouwenscontactpersoon van Attila, is met pensioen gegaan en zij willen deze taak graag overdragen.

De Vertrouwenscontactpersoon is iemand in de vereniging bij wie elk lid van Attila veilig terecht kanals deze last heeft van ongewenst gedrag bij het sporten. Ongewenst gedrag kan gaan over pesten,discriminatie, agressie, seksuele intimidatie; eigenlijk over elk vorm van gedrag die maakt dat iemand zich niet meer veilig voelt bij het sporten.

Is je belangstelling gewekt? Lees er dan eens wat meer over op de website van Attila (Organisatie> Vertrouwenscontactpersoon) en als je interesse hebt, neem dan contact op met Louis. Telefonisch: 06 13474313. Of via contact@louisraaijmakers.nl

Vertrouwenscontactpersonen bij sportverenigingen moeten een cursus volgen van twee dagdelen bij NOC*NSF. Voorwaarden voor deelname zijn:
- Minimaal 25 jaar
- Hbo-denkniveau

Deze cursus wordt vergoed door Attila