30 sep: Clubkampioenschappen

Doe mee met de Rabobank Clubkas Campagne 2017 !

02 sep 2017

De Rabobank Tilburg en omstreken gaat enkele lokale sportverenigingen financieel ondersteunen. Dit heet de Rabobank Clubkas Campagne, en dit gaat in oktober plaatsvinden. Ook Attila komt hiervoor in aanmerking. Attila wil de eventuele financiële steun gaan gebruiken voor het organiseren van wedstrijden voor G-atleten en voor de jongste jeugd, en voor een zwem-loop-wedstrijd.

Welke verenigingen daadwerkelijk steun krijgen, wordt bepaald door de leden van de Rabobank Tilburg en omstreken. Dus: ben je lid van de Rabobank, of heb je familie of vrienden die lid zijn van de Rabobank, dan kun je Attila helpen zoveel mogelijk stemmen te krijgen !

Wie kunnen er stemmen?
Leden van de Rabobank ontvangen voor de stemperiode per post of e-mail een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van dinsdag 3 oktober tot en met dinsdag 17 oktober 2017 brengen zij via een stemsite hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht. Leden die niet online kunnen stemmen, kunnen met hun stempas naar één van onze kantoren komen waar onze medewerkers hen helpen met stemmen.
Let op: alleen leden (vanaf 18 jaar) van Rabobank Tilburg en omstreken mogen stemmen. Als clublid van Attila kun je in je eigen omgeving bij familie, vrienden en kennissen informeren of zij lid zijn van Rabobank Tilburg en omstreken en vragen of zij op Attila willen stemmen.

Attila werkt in dit project samen met zwemvereniging TRB-RES. Iedere stemmer heeft vijf stemmen en mag maar twee op dezelfde vereniging uitbrengen. Als elke Attila-supporter ook twee stemmen aan TRB-RES geeft en andersom dan profiteren beide verenigingen extra !

Meer informatie
Op de website www.rabobank.nl/tilburg staat meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne.