Over hardlopen

Bewegen is gezond en hardlopen is een gezonde manier van bewegen. Bij AV Attila kun je trainen in goed begeleide groepen op een fantastische kunststof baan, in het bos en op de weg. Er zijn verschillende groepen met diverse niveaus.

Lees meer

Nieuws

Robin van Riel Nederlands Kampioen Korte Cross Mannen

Dinsdag 19 december 2023

Tussen twee zware trainingsperiodes in wisten Robin en Rick van Riel nog even tijd vrij te maken om op zondag 17 december deel te nemen aan de Nederlandse Kampioenschappen Korte Cross in Eersel. Het was dus even afwachten wat voor wedstrijd ze te wachten stond.

Lees meer

Warandeloop

Dinsdag 28 november 2023

Zaterdag
De Warandeloop maakt deel uit van het landelijke crosscircuit en dat zorgt elk jaar weer voor een groot en sterk deelnemersveld. Attila droeg daar een behoorlijk steentje aan bij. Maar liefst 75 jeugdleden zijn in de uitslagen van zaterdag terug te vinden. Wat een geweldige opkomst!

Lees meer

Scorpio cross

Maandag 20 november 2023

Een aantal pupillen was vandaag met andere belangrijke zaken bezig; Sinterklaas moet tenslotte ook begroet worden! Maar nog steeds zagen we een hoop blauw/geel in het zonnetje door het zand rennen. En soms een beetje zwoegen, want dat losse zand was behoorlijk zwaar!

Lees meer

Lopers Company Cross fna Maresia Cross

Zondag 12 november 2023

De nieuwe naam is nog even wennen, maar met het mooie blauw van de Lopers Company heeft deze cross een toffe sponsor gevonden die in de personen van Christ en Samantha niet alleen aanwezig waren, maar ook volop aan het supporteren en prijzen uitreiken.

Lees meer

We zijn los met de cross!

Dinsdag 7 november 2023

En daar gaan we weer. Met de Drunense Duinen Cross is het crossseizoen nu ook voor de pupillen en junioren t/m C begonnen.

Lees meer
Toon al het nieuws

Agenda

Er zijn momenteel geen agenda items.

Toon volledige agenda