Clubkampioenschappen

06 sep 2018

Op zaterdag 29 september organiseren we weer de jaarlijkse clubkampioenschappen. Een ontspannen wedstrijdje, waarbij meedoen belangrijker is dan winnen ... Hoewel, een jaar lang de titel clubkampioen mogen dragen is natuurlijk wel heel eervol.

Aan het eind van de middag huldigen we de atleten die dit zomerseizoen uitzonderlijk gepresteerd hebben en we sluiten af met onze traditionele barbecue!

De inschrijving is nu geopend!!!
Je kunt je via www.atletiek.nu inschrijven. Hier vind je ook alle onderdelen en het voorlopige tijdschema.

Voor de masters, senioren en junioren A/B is er een ZEVENKAMP, waarvan de beste VIJF onderdelen tellen. Je moet je wel even voor ALLE onderdelen (die je mee wilt doen) LOS inschrijven.

Voor de C/D junioren is er een VIJFKAMP. Je moet je voor het onderdeel Duur wel even LOS inschrijven. In tegenstelling tot vorige jaren is er geen hoogspringen bij maar speerwerpen!

Voor de pupillen is er weer een vrolijke ATHLETICS CHAMPS wedstrijd!

En voor ons G-team is er ook weer een leuke MEERKAMP!

Polsstokhoogspringen is een los onderdeel en is alleen voor de trainingsgroep. Anderen kunnen met Andre Faessen overleggen a.faesen(at)gmail.com.

En voor de gezelligheid doen we dit jaar met zijn allen het onderdeel meters maken aan het eind van de dag!

Reacties:

Henri Kruitwagen

11 sep 2018 - 17:04:38
Goede avond, is er al iets bekend over het programma en de tijden voor het G-team? Groet, Henri.