Attila ontvangt 1.675,14 euro uit Rabobank Clubkas Campagne

01 nov 2017

Op 30 oktober heeft Bart Zwerts van de Rabobank Tilburg in het clubhuis van Attila een cheque van 1675,14 euro overhandigd aan ons bestuur in de persoon van Tini Rasenberg. Dit mooie bedrag krijgt Attila uit de Rabobank Clubkas Campagne 2017. Dat is een nieuw initiatief waarbij de bank een flink aantal regionale sportverenigingen en culturele stichtingen financieel ondersteunt. In totaal is ongeveer 200.000 euro verdeeld over 250 clubs in Tilburg en omstreken. Dat Attila zo'n hoog bedrag krijgt komt doordat veel leden van de Rabobank Tilburg op Attila hebben gestemd. Iedereen hartelijk bedankt daarvoor !

Attila wil deze welkome financiële steun gaan gebruiken voor het organiseren van wedstrijden voor G-atleten en voor de jongste jeugd.

Bart Zwerts legde nog uit wat de achtergrond van de Rabobank Clubkas Campagne is. Vanuit de coöperatieve oorsprong en structuur geeft de Rabobank een deel van haar winst terug aan de samenleving. Voorheen werd dit "coöperatief dividend" genoemd, nu gaat het onder meer in de vorm van de Clubkas Campagne. Volgend jaar oktober zal Attila graag weer meedoen.

Meer informatie
Op https://www.rabobank.nl/lokale-bank/tilburg-en-omstreken/rabobank-clubkas-campagne/ staat meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne.

door Michel van Eijkelenburg