30 sep: Clubkampioenschappen

Successen bij nationale C-Spelen in Amsterdam

28 aug 2017

Afgelopen weekend werden de nationale C-spelen georganiseerd in Amsterdam. 6 C-junioren reisden dit weekend af om mooie prestaties neer te zetten. Ook waren er medailles! Een gouden medaille voor Rick van Riel op de 800 meter. Hij liep een mooie tijd van 1:59,31. Ook Finn de Graaff pakte een medaille in de kleur van het brons op het onderdeel hinkstapspringen. Hij sprong 12.13 meter. Heren gefeliciteerd.

Net naast het podium, maar een goede prestatie was er voor Floor Alessi. Bij het hinkstapspringen sprong ze naar een vierde plaats met een afstand van 10.27 meter. Verder eindigde ze op een 16e plaats bij het speerwerpen met een mooie afstand van 30,79 meter.

Verder waren er nog mooie prestaties voor Samuel de Hoog bij het polsstokhoogspringen 3,30 meter (6e plaats). Alida Pinas liep mee met de 800 meter. Zij eindigde met een tijd van 2:34,97 op een 34e plaats. Tot slot liep Willemijn Fuite tweemaal (!) een 1500 meter. De ene keer in de steeplechase in een tijd van 5.54, 09 (ze werd 9e) en een keer zonder de grote horden in een tijd van 5.15,59 sec waarmee ze een 20eplaats behaalde.

Alida, Finn, Floor, Rick, Samuel, Willemijn goed gedaan!