twitter   facebook   rss

Sponsoren


JK Productions


Amarant Groep


Heerkens van Bavel


Interesse

Wedstrijden

24 aug: Kruikenmeerkamp

close
Loading...


Pupillenkamp 2018

31 aug 2018

De zomervakantie is weer voorbij en we zijn weer volop aan het sporten. Komende tijd komen er leuke momenten aan. Waaronder de wissel naar een hogere groep, maar ook het pupillenkamp komt er weer aan! Dat valt dit jaar op 12, 13 en 14 oktober.

Dit jaar onder een nieuwe organisatie, die al een paar jaar meedraait en zelf ook mee geweest is vroeger. Wij hebben er al super veel zin in en we hopen jullie ook! 
We zijn al druk bezig met de voorbereidingen van het kamp om er net zo'n leuk kamp van te maken als de vorige jaren. Toen waren we zelf al leiding en genoten we van elk moment.

Zoals je merkt kijken wij al uit naar het kamp. Alleen is een kamp niks zonder jullie, de kinderen. Jullie maken het kamp elk jaar weer gezellig, grappig, soms een beetje gek en altijd erg leuk.

Ben jij net nieuw bij Attila of zit je er nu al vijf jaar bij? Kom gerust gezellig mee, vanaf de mini-pupillen tot en met de A-pupillen kan iedereen mee! Ook als het je laatste kans is om op pupillenkamp te gaan, zeker meegaan! 

We hebben weer een leuk thema in petto, maar die houden we nog even voor onszelf.

Het is net als alle andere keren bij 'Het Sparrenhof' in Tilburg.

Schrijf je hieronder in voor het pupillenkamp. De kosten hiervoor zijn €40,- per kind. We willen je vragen om dit bedrag zelf over te maken op de rekening van Attila: 
NL97 RABO 0129 2635 16, t.n.v. A.V. Attila. 
Vermeld hierbij duidelijk: Pupillenkamp en de voor- en achternaam van het deel te nemen kind. 

 

Groetjes van de organisatie,
Koen van Veen
Natasja van Beurden


close

Inschrijfformulier

Reacties:

Imre Quist

08 sep 2018 - 11:58:11
Imre zou graag in de groep van Lenthe van Iersel worden geplaatst. mvg JJ Quist

darko kuijs

06 sep 2018 - 17:24:39
beste . darko wil alleen gaan als hij bij jip van iersel in het groepje mag en andersom ook ..anders vinden ze het te spannend hopelijk wordt daar rekening mee gehouden mvg sabine kuys

Koen van Veen

02 sep 2018 - 09:01:58
De kinderen zijn welkom op vrijdag vanaf 18.30u en kunnen op zondag rond 15.00u weer opgehaald worden. Meer informatie volgt later nog.

Thalja jimmink

01 sep 2018 - 17:35:41
Hoi Wat leuk! wat zijn ongeveer de begin en en de eindtijden? Thalja