Gijs Versteden wint zilver bij Brabantse kampioenschappen

10 sep 2018

Bij de Brabantse kampioenschappen Athletics Champs individueel heeft onze c-pupil Gijs Versteden een prachtige zilveren medaille gewonnen. Bij deze meerkamp verbeterde Gijs zijn pr, wat leidde tot een tweede plek.

Ook onze andere deelnemers hebben het heel goed gedaan bij deze wedstrijd die op 8 september werd gehouden bij O.S.S. VOLO in de Den Bosch. We feliciteren Josje van Straalen, Mila Strooper, Ilian Strooper, Elin de Koeijer, Julian Smulders, Niels Kunnen, Veerle de Jong, Hugo de Jong en Paul van Gorp met hun behaalde diploma.