Attila in de prijzen bij Athletics Champs

03 jul 2018

Op zaterdag 30 juni was de laatste Athletics Champs van dit seizoen bij DAK in Drunen. Deze wedstrijd is voor Attila zeer succesvol verlopen. Ondanks de hitte wisten al onze teams een plekje op het podium te bemachtigen. De C's en mini's stonden zelfs op de hoogste trede! De B-pupillen wonnen brons en de A-pupillen gingen met zilver aan de haal.

Hoewel plezier en ontwikkeling bij Athletics Champs voorop staan, is dit natuurlijk wel een prestatie waar onze pupillen en hun trainers trots op mogen zijn! Al met al hebben we in Drunen een mooie afsluiting gehad van een leuk en leerzaam seizoen, waarin onze pupillen met veel plezier, in teamverband hebben gestreden tegen andere clubs uit de regio.