Attila goed vertegenwoordigd bij openingscross

22 okt 2018

De laatste jaren stonden er vaak maar weinig geel-blauwe shirts aan de start bij de jeugdcrosses van Regio13. Dat kon beter, vond de jeugdcommissie. Dat het beter kon, bewees de openingswedstrijd van het seizoen. Bij de Blauwe Meer Cross op 21 oktober liepen twaalf pupillen en zeven CD-junioren van Attila mee. Voor de wedstrijd deden ze samen een warming-up voor het groepsgevoel en daarna liepen de kinderen de longen uit hun lijf op het mooie maar zware parcours langs het Blauwe Meer.

Met een zonnetje en een aangename temperatuur was het voor vaders, moeders, opa's en oma's ook goed toeven langs de kant. We zijn erg trots op de prestaties van onze atleten bij de eerste cross van dit seizoen. In totaal hebben we drie podiumplekken in de wacht gesleept, maar ook de andere atleten hebben hun medaille dubbel en dwars verdiend. Op zondag 11 november gaan we met Attila naar de Maresiacross in de Loonse en Drunense Duinen. We hopen dan weer veel crossers in het geel-blauw te mogen begroeten! Via de mail ontvangen alle pupillen en CD-junioren binnenkort een uitnodiging.

Tweede plaats in Verenigingsklassement
Dat Attila het bij de Blauwe Meer Cross goed heeft gedaan, blijkt wel uit het Verenigingsklassement van het Regio13 Crosscircuit. Daar bezet Attila na de eerste race de tweede plaats! Om deze plek vast te houden, is het zaak om ook bij de andere crosses goed vertegenwoordigd te zijn. Voor dat klassement geldt namelijk: hoe meer deelnemers, hoe meer kans op punten!