Over het G-team

Binnen Attila bestaat er een groep genaamd het G-team, dit staat voor het Gezelligste team. In deze groep sporten atleten met een verstandelijke beperking. De groep is heel divers, iedereen heeft namelijk het recht om te sporten, dus ook bij Attila. Ook de leeftijd is geen enkel probleem, zo is de jongste op dit moment 8 jaar en de oudste 44 jaar. Dus schroom niet als je een beperking hebt en kom naar het Gezelligste team van Attila.

Het G-team staat onder leiding van deskundige en ervaren trainers. Dit zijn Marian Vennix en Jeske van de Laar.

Lees meer

Nieuws

Tessenderlo

Maandag 13 mei 2019

29 april j.l gingen we met een flink aantal G-atleten naar de wedstrijd in Tessenderlo. Het was best fris met af en toe een bui. 

Lees meer

G atletiek nieuws

Vrijdag 29 juli 2022

Zo net voor de zomerstop hebben we met onze G atleten een Coopertest gelopen en dat was een groot succes. Persoonlijke records bij de vleet! En om al die trainingen om te zetten in een medaille, hadden vijf van onze atleten zich ingeschreven voor een wedstrijd in Dongen.

 

Lees meer

Goede prestaties G-team bij Amarant

Donderdag 9 juni 2022

Zaterdag 4 juni was het zover: het G-sportweekend bij Amarant, waarbij voor onze atleten een hardloopwedstrijd was georganiseerd. We hadden 3 atleten aan de start voor de 750 of 1500 meter hardlopen, 2 van onze atleten moesten helaas verstek laten gaan.
Kasper liep op de 750 meter naar een mooie 4e plek, helaas net buiten de prijzen, maar met een tijd waar hij trots op mag zijn. Jos en Melissa liepen beiden naar een 2e plaats op de 1500 meter, waardoor zij een mooie trofee overhandigd kregen! Beiden hebben een mooie tijd neergezet en deze trofee ook zeker verdiend.

Hopelijk is dit een inspiratie voor het rest van het team voor andere wedstrijden deze zomer en voor het komende cross-seizoen.

Super gelopen kanjers!

de trainers van het G-team

Lees meer

Attila actief bij Amarant

Dinsdag 26 oktober 2021

Janet Janssen en Ria Voorzee, trainers van Attila, hebben op 9, 10 en 16 oktober wandelclinics gegeven tijdens het G-sport weekend Light op het Daniël de Brouwerpark van Amarant.

Lees meer

Trainers gezocht voor het G-team

Woensdag 24 maart 2021

Wij zijn op zoek naar enthousiaste trainers die ons kunnen helpen bij de trainingen op maandag en/of donderdag avond. Wij trainen van 18.30 tot 19.30 op de baan bij AV Attila.

De atleten binnen het G-team zijn heel divers en vormen samen een hechte groep, wat hen het gezelligste team van Attila maakt! Hierdoor ga je als trainer met veel plezier naar de trainingen en maak je er samen een gezellig uur van die je met veel voldoening afsluit.

Lees meer
Toon al het nieuws

Agenda

Er zijn momenteel geen agenda items.

Toon volledige agenda