WK-goud voor Toine van Beckhoven

07 sep 2018

Bij de WK voor masters in Malaga (Spanje) is Toine van Beckhoven van Attila wereldkampioen geworden op de 400 meter horden in zijn leeftijdscategorie 45+.

Wij feliciteren Toine van harte met deze prachtige prestatie !

Klik hier voor de uitslag.

Reacties:

Stan en Bea van Beckhoven

10 sep 2018 - 11:18:48
Jouw club zal blij zijn met jou. Je bent een voorbeeld voor anderen wat een doorzetter ben jij. Wij zijn o zo trots op onze neef. Wat een wereldprestatie heb je daar neergezet. Dagdag Oom Stan en Tante Bea

Ad de hoon

08 sep 2018 - 10:11:48