Vacatures wedstrijdsecretariaat baanwedstrijden

02 feb 2019

Voor het wedstrijdsecretariaat zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers, die willen helpen met de invoer van de uitslagen. Dit hoeven niet hele dagen te zijn en ook niet iedere wedstrijd. Alhoewel wij dat altijd wel gezellig vinden.

Vaak heb je ook gewoon tijd om naar je kind te gaan kijken of het onderdeel dat je wilde zien. Met hoe meer we zijn hoe beter je elkaar kan afwisselen. En heb je nog wat meer feeling met de computer en ambitie om het pakket te leren ben je ook van harte welkom. Niet dat het erg moeilijk is met een stappenplan fiets je er zo doorheen.

Reacties:

Angelique van Beurden

23 feb 2019 - 15:52:40
Beste Kenneth, Je bericht is doorgestuurd naar de trainers. Groet Angelique

kenneth arnaud

13 feb 2019 - 21:13:44
ik zoek en partaim vacatures ik ben caoch livel 2 vaan atletiek ik koom van curacao woon ik in tilburg 5 muniet van willem ll stadion mijn telefone 0684949938 kenneh arnaud