twitter   facebook   rss

Sponsoren


JK Productions


Amarant Groep


Heerkens van Bavel


Interesse

Wedstrijden

24 aug: Kruikenmeerkamp

close
Loading...


Urban Run Stappegoor

31 jan 2018

De Urban Run Stappegoor is een splinternieuw onderdeel van de Attilarun en een echte fun-run. Je loopt door en langs allerlei karakteristieke gebouwen op het Stappegoor terrein bij de atletiekbaan van Attila. De route is ongeveer 4,7 km en je komt door gebouwen waar je normalerwijze niet komt en op plaatsen waar je normalerwijze niet mag komen, maar die speciaal voor de run worden opengesteld.

Wat ga je meemaken?

Wat dacht je van een loopje dwars door de gebouwen en het stadion van Willem II? Door een van de bioscoopzalen van de Euroscoop? Of een geheime route langs het tropisch zwemparadijs?

Een opsomming:
Het Koning Willem II stadion
Zwembad Stappegoor
Het IJssportcentrum
De Ireen Wüst IJsbaan
Sporthal T-Kwadraat
Het onderwijsgebied met het ROC en Fontys
De Euroscoop
De sportzaken zoals: Sportief en Wilkin Sports
Een start en finish op een olympische atletiekbaan

Wat je in ieder geval gaat meemaken is een unieke gebeurtenis. We maken er een feestje van met lekker sfeervolle muziek en geheime extra's. Houdt hiervoor de facebook pagina in de gaten.

Wil je er een extra sportief dagje van maken?

Je kunt er een extra sportief dagje van maken want bij inlevering van je startnummer bij de receptie van het recreatiebad Stappegoor kun je met maximaal 4 personen lekker zwemmen voor €3,75 p.p. en/of gaan schaatsen voor €2,50 per persoon op de Ireen Wüst IJsbaan (alleen op zondag 11 maart 2018)

Inschrijven

Inschrijven is mogelijk voor iedereen, die de route van 4,7 km in 55 minuten kan lopen. Er worden geen leeftijdscategorieën gehanteerd, er zijn geen klassementen en er is geen tijdswaarneming, lopen is hier echt: FUN!
Je kunt hier inschrijven.

Tip

Neem in ieder geval een camera mee om de vele unieke momenten op dit parkoers vast te leggen. Deze Urban Run Stappegoor is alleen in 2018 mogelijk.