11 mrt: AttilaRun

21 mei: T-Meeting

Twee uurtjes van je tijd op 11 maart voor de Urban Run Stappegoor

12 feb 2018

Op 11 maart 2018 organiseert AV Attila de AttilaRun over afstanden van 10, 20 en 30 km. Nieuw op het programma is dit jaar de UrbanRunStappegoor. De UrbanRunStappegoor is geen wedstrijd maar een "funrun" door het Stappegoorgebied. De totale afstand is 4,7 km, maar er zijn wel hoogteverschillen, regelmatig trappen op en natuurlijk ook weer af.

De route:
Het Koning Willem II stadion; Zwembad Stappegoor: het IJs sportcentrum; de Ireen Wüst IJsbaan; Sporthal T-Kwadraat; het onderwijsgebied met het ROC en Fontys; de Euroscoop en de sportzaken: Sportief en Wilkin Sports.

De start is om 10.00 op de atletiekbaan de laatste loper wordt om 11.00 binnen verwacht.

Nu de vraag: Wij zijn op zoek naar parkoerswachten die ervoor zorgen dat de lopers de goede kant oplopen, ze gewezen worden op af- en opstapjes, etc. etc. Je staat dus in of bij de gebouwen die hierboven zijn genoemd. We moeten zelf de deuren openen en na afloop weer sluiten.

Je inzet wordt gevraagd van 09.00 's morgens (je krijgt dan eerst instructies) tot de laatste loper binnen is en dat zal om 11.00 uur of iets eerder zijn.

De voorinschrijvingen voor deze loop verloopt voorspoedig, het doorgaan is echter wel afhankelijk van de vrijwilligers.  We zoeken nog ca. 15 vrijwilligers, stuur s.v.p. een berichtje naar: g.heij(at)hotmail.com.

Mocht je belangstelling hebben om ook bij te dragen aan de AttilaRun (deze start om 11.00 uur) stuur dan een berichtje naar Mark van de Ven: markvdven(at)ziggo.nl.

Met sportieve groeten,

Gerrit Heij