11 mrt: AttilaRun

21 mei: T-Meeting

Inschrijving AttilaRun geopend

31 jan 2018

Op zondag 11 maart 2018 organiseert AV Attila in Tilburg voor de 3e keer de AttilaRun. Een wegwedstrijd met de afstanden 10, 20 en 30 km. De 20 en 30 km afstanden zijn perfect als voorbereiding op de voorjaarsmarathons. De 10 km afstand maakt deel uit van het Global-e Wegcircuit regio 13.

Urban Run Stappegoor

Nieuw in 2018: de Urban Run Stappegoor (URS). Een funrun van ongeveer 4,7 km die start op de atletiekbaan. Je loopt dwars door verschillende gebouwen waaronder dwars door het stadion van Willem II, dwars door een van de bioscoopzalen van de Euroscoop, en dwars door de sportzaken van Wilkin Sports en Sportief.

De Urban Run Stappegoor laat je kijken achter de schermen, je komt in gebouwen en op plaatsen die normalerwijze voor je gesloten blijven. Echt een unieke loop en puur genieten!

AttilaRun

De AttilaRun is een sfeervolle loop voor jong en oud. Om samen met je vrienden aan mee te doen, lekker met de lente in je bol. Om je recordtijd te verbeteren of puur voor de fun.

Er zijn korte en lange afstanden, op de baan en op de weg, zowel voor de trimmer als voor de wedstrijdatleet.

De hoofdonderdelen van de AttilaRun zijn 10 km, 20 km (een nieuwe afstand) en 30 km. Bij deze onderdelen kun je kiezen om te lopen als wedstrijdatleet of als trimmer. Een wedstrijdatleet schrijft in met vermelding van lidmaatschapsnummer van de atletiekvereniging. De afstanden gaan over een rondlopend parkoers van 10 km door het buitengebied van Tilburg en Goirle. Bij de 20 km loop je dit parcours 2x en bij de 30 km loop je dit parcours 3x.

Tevens zijn er leuke jeugdwedstrijden met afstanden van 600 meter, 1000 meter en 2000 meter op de baan.

Klik hier om je in te schrijven.