Clubtenue

Laatst gewijzigd op: 01 sep 2018

Als je aan wedstrijden meedoet, heb je een clubtenue nodig. Officieel is het dragen van het clubtenue alleen verplicht als je meedoet aan wedstrijden van de Atletiekunie (NK's, clubcompetitie). Maar natuurlijk is het leuk als iedereen die aan wedstrijden meedoet, de Attila kleuren draagt! Hiermee ben je herkenbaar voor clubgenoten, voor trainers en voor het publiek en stralen we met elkaar de eenheid van de club uit!

De clubkleding van Attila bestaat uit een singlet (hemdje) of een T-shirt met korte mouwen of een topje in de clubkleuren geel en blauw, dat gecombineerd wordt met een broekje in effen blauw. De meeste atleten en atleetjes lopen in een runningtight, dat is een strak zittende korte of iets langere broek. Sommigen dragen liever een ander model broek, een soort voetbalbroek of een vlinderbroek. Er is geen verplicht model, als de kleur maar effen blauw is.

Attila zorgt zelf voor de inkoop en de verkoop van de clubkleding. Er is meestal kleding op voorraad in de meest gangbare maten.

Artikelen die te koop zijn:

• runningtight met korte pijp, damesmodel
  • runningtight met middellange pijp (tot iets boven de knie), herenmodel
  • runningtight met lange pijp in de maten 128 t/m 164
  • singlet (hemdje), dames - en herenmodel
  • topje
  • T-shirt met korte mouw in de maten 128 t/m 176

Alle artikelen (behalve lange tight en T-shirt korte mouw) worden geleverd in de maten 128-140-152-164, dan voor dames de maten 34-36-38-40-42-44 en voor heren de maten XS-S-M-L-XL-XXL. De kleding valt niet ruim, de meeste mensen nemen een maat groter dan hun eigen kleding.

De lange runningtights en de T-shirts kosten € 32,50, alle andere artikelen kosten € 27,50 per stuk.

Fleeces
Voor de pupillen en junioren C/D is er aanvullend op de wedstrijdkleding een fleece beschikbaar. Dit is een lekker warm vest, met ritssluiting en zakken, wat de jeugd kan gebruiken bij trainingen in de winter en bijvoorbeeld tijdens wedstrijden als ze op een volgend onderdeel moeten wachten. De fleeces worden door Attila beschikbaar gesteld, je kunt ze lenen en betaald een borg van € 30,00. Als je later de fleece weer inlevert, krijg je de borg weer terug. Je kunt het fleece ook inruilen tegen een grotere maat.

Fleeces worden alleen ingenomen als ze heel en schoon zijn! Je kunt tot 2 maanden nadat je je lidmaatschap hebt opgezegd je vest inleveren, daarna vervalt het recht op het terugkrijgen van de borg.

Kleding kopen
Wil je kleding kopen,  dan is de kledingcommissie, bestaande uit Wendy van Lieshout, Eef van Holland en Carla Weterings, iedere 1e woensdag van de maand tussen 18.30 en 19.30 uur op de baan aanwezig.

Mocht je op dat moment echt niet kunnen, stuur dan een email naar: kledingcommissie(at)av-attila.nl. Vermeld in de mail je naam, je kledingmaat, de artikelen die je graag wilt kopen en je telefoonnummer. De kledingcommissie neemt dan contact met je op om een afspraak te maken.

De kleding kan afgerekend worden per pin. Ook de borg voor de fleeces kan met de pin worden betaald.

2e hands kleding
Op de website van Attila is een rubriek ‘vraag en aanbod'(staat rechts boven). Via deze rubriek kun je kijken of er tweedehands kleding wordt aangeboden of kun je zelf je kleding aanbieden als je er uit gegroeid bent. Deze verkoop gaat niet via de kledingcommissie.