11 mrt: AttilaRun

Clubtenue

Laatst gewijzigd op: 26 feb 2017

Als je aan wedstrijden meedoet, heb je een clubtenue nodig. Officieel is het dragen van het clubtenue alleen verplicht als je meedoet aan wedstrijden van de Atletiekunie (NK's, clubcompetitie). Maar natuurlijk is het leuk als iedereen die aan wedstrijden meedoet, de Attila kleuren draagt! Hiermee ben je herkenbaar voor clubgenoten, voor trainers en voor het publiek en stralen we met elkaar de eenheid van de club uit!

De clubkleding van Attila bestaat uit een singlet (hemdje) of een T-shirt met korte mouwen of een topje in de clubkleuren geel en blauw, dat gecombineerd wordt met een broekje in effen blauw. De meeste atleten en atleetjes lopen in een runningtight, dat is een strak zittende korte of iets langere broek. Sommigen dragen liever een ander model broek, een soort voetbalbroek of een vlinderbroek. Er is geen verplicht model, als de kleur maar effen blauw is.

Attila zorgt zelf voor de inkoop en de verkoop van de clubkleding. Er is meestal kleding op voorraad in de meest gangbare maten.

Artikelen die te koop zijn:

• runningtight met korte pijp, damesmodel
  • runningtight met middellange pijp (tot iets boven de knie), herenmodel
  • runningtight met lange pijp in de maten 128 t/m 164 *)
  • singlet (hemdje), dames - en herenmodel
  • topje
  • T-shirt met korte mouw in de maten 128 t/m176  *)

*) Er zijn nog enkele dames- en herenmaten beschikbaar van zowel de lange tights als de T-shirts met korte mouw. Heb je belangstelling, mail dan naar de kledingcommissie om te vragen of jouw maat er nog is.

Alle artikelen (behalve lange tight en T-shirt korte mouw) worden geleverd in de maten 128-140-152-164, dan voor dames de maten 34-36-38-40-42-44 en voor heren de maten XS-S-M-L-XL-XXL. De kleding valt niet ruim, de meeste mensen nemen een maat groter dan hun eigen kleding.

De lange runningtights en de T-shirts kosten € 32,50, alle andere artikelen kosten € 27,50 per stuk.

Wil je kleding kopen, stuur dan een email naar: kledingcommissie(at)av-attila.nl. Vermeld in de mail je naam, je kledingmaat, de artikelen die je graag wilt kopen en je telefoonnummer. De kledingcommissie neemt dan contact met je op. De betaling van de kleding gaat via een eenmalige machtiging, je hoeft geen contant geld mee te nemen.

Op de website van Attila is een rubriek ‘vraag en aanbod'(staat rechts boven). Via deze rubriek kun je kijken of er tweedehands kleding wordt aangeboden of kun je zelf je kleding aanbieden als je er uit gegroeid bent. Deze verkoop gaat niet via de kledingcommissie.

Fleeces
Voor de pupillen en junioren C/D is er aanvullend op de wedstrijdkleding een fleece beschikbaar. Dit is een lekker warm vest, met ritssluiting en zakken, wat de jeugd kan gebruiken bij trainingen in de winter en bijvoorbeeld tijdens wedstrijden als ze op een volgend onderdeel moeten wachten. De fleeces worden door Atilla beschikbaar gesteld, je kunt ze lenen en betaald een borg van € 30,00. Als je later het fleece weer inlevert, krijg je de borg weer terug. Je kunt het fleece ook inruilen tegen een grotere maat.

De fleeces zijn blauw, in de grotere maten zijn ze zwart. Fleeces worden alleen ingenomen als ze heel en schoon zijn! Je kunt tot 2 maanden nadat je je lidmaatschap hebt opgezegd je vest inleveren, daarna vervalt het recht op het terugkrijgen van de borg.

Wil je graag een fleece, stuur dan een email naar: kledingcommissie(at)av-attila.nl. Vermeld in de mail je naam, je kledingmaat en je telefoonnummer. De leden van de kledingcommissie nemen dan contact met je op. Samen kijken we dan wat een geschikt moment is om te komen passen en een mooi vest mee te nemen. De borg gaat via automatische incasso. Bij het inleveren van het vest, wordt de borg weer op uw rekening teruggestort.

Het is toegestaan en zelfs wenselijk, om een tekentje op het label aan te brengen, zodat je weet welk vest van jou is! We nemen alleen het vest terug in de maat waarin je het ook geleend hebt. Mocht het vest een keer verwisseld worden tijdens een training of wedstrijd, zorg dan dus dat je je eigen vest weer terug vindt!!

Kijk regelmatig op de website van Attila, als er nieuwe informatie is over de clubkleding, vermelden we dat in een nieuwsbericht!!